Gospoda

Izvor: Piplmetar.rs, 27.Apr.2023, 05:30

Gospoda

Iako treneri „večitih“ rivala Željko Obradović i Duško Ivanović važe za veoma temperamentne njihovo ponašanje tokom utakmica Evrolige je za čistu desetku.
Obojica iskusnih trenera unose veliku energiju u svoje ekipe svojim savetima i gestikulacijama kraj aut linije, reaguju na sudijske odluke, ali sve u dozvoljenim granicama.
Koliko su Obradović i Ivanović poštovani od evropskih sudija govori statistika >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << dosuđenih tehničkih grešaka trenerima u Evroligi. Prema njoj obojici trenera „večitih“ rivala dosuđena je samo po jedna, i po tome su najbolji u Evropi, zajedno sa još jednim legendarnim strategom Eitoreom Mesinom iz Armanija.
Najveći problem sudijama u Evroligi ove sezone pravili su Joan Penjaroja iz Valensije i Žalgirisov trener Kazis Maksvitis koji su zaradili po osam tehničkih grešaka.
Dvojica trenera koji ostavljaju utisak najnapetijih pored terena, Šarunas Jasikevičijus i Ergin Ataman imaju po šest, isto koliko i nekadašnji trener Partizana Andrea Trinkijeri koji je sada na klupi Bajerna.
Što se bivših trenera Crvene zvezde tiče, Dejanu Radonjiću su pokazane četiri tehničke greške dok je sedeo na klupi Panatinaikosa, dok je Monakov Saša Obradović dva puta bio kažnjen. 



Opširnije
Izvor: Sportske NET

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.