Glupost Tavaresa koštala Real pobede VIDEO

Izvor: B92, 09.Dec.2022, 00:38

Glupost Tavaresa koštala Real pobede VIDEO

Košarkaši Monaka savladali su Real u Madridu nakon produžetaka rezultatom 94:95 u meču 12. kola Evrolige.

Domaćin je vodio dobar deo prvog poluvremena, imao čak i dvocifrenu prednost, ali im je malo to značilo u nastavku gde se ušlo u neizvesnu završnicu.

I pored toga, Real je imao pobedu pred sobom. Na šest sekundi do kraja Monako je imao napad sa zaostatkom od četiri poena.

Lopta je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << stigla do Majka Džejmsa koji šutira za tri i pogađa. Na žalost Reala, u pokušaju da izblokira protivnika, Valter Tavares je napravio faul i poklonio mu dodatno slobodno bacanje koje ovaj koristi i odvodi meč u produžetak gde je njegova ekipa slavila.

Meč je obeležila i povreda Džordana Lojda koji je dobio udarac laktom u predelu lica od Geršona Jabuselea, zbog čega je morao da bude iznet sa terena.

Kod Monaka se istakao upravo Džejms sa 28 poena i po tri skoka i asistencije. Lojd je do izlaska sakupio 19 poena i po četiri skoka i asistencije, dok je Alfa Dialo pored 12 poena imao osam skokova.

Za Real je najefikasniji bio Džanan Musa sa 24 poena, dok je Tavares pomenutim nesmotrenim potezom bacio u senku sjajnu partiju u kojoj je pored 17 poena imao čak 18 skokova.

Evroliga, 12. kolo:

Alba – Fenerbahče 75:104

Panatinaikos – Armani 90:77pp

Makabi – Valensija 84:68

Partizan – Crvena zvezda 73:76

Real Madrid – Monako 94:95pp

Petak:

19.00 Žalgiris – Efes

20.00 Olimpijakos – Virtus

20.30 Barselona – Asvel

20.30 Baskonija – Bajern

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.