Gavrilović zadovoljan pobedom u Zagrebu, objasnio zbog čega je Evroliga lakša od ABA!

Izvor: Sportske.net, 04.Nov.2019, 00:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gavrilović zadovoljan pobedom u Zagrebu, objasnio zbog čega je Evroliga lakša od ABA!

Gust raspored polako uzima svoj danak.

Trener Crvene zvezde Andrija Gavrilović bio je veoma zadovoljan zbog pobede nad Cibonom u Zagrebu 86:72.

"Očekivao sam veliku borbenost Cibone. Ono što sam video tokom pripreme za utakmicu je da je sakupljena ekipa koja je rešena i odlučna da pokuša da pobedi. To su, recimo, pokazali u meču sa Zadrom. Pokušao sam igrače da pripremim za borbenu košarku >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << u kojoj Cibona ima veliku potrebu za kontra-napadom i ubrzanim ritmom."

"Nije nam polazilo za rukom da to uvek osujetimo, bilo je i velikih rezultatskih padova, ali smo uspeli da ostanemo u igri i da odnesemo dva boda u Beograd što je bilo i najvažnije", objasnio je Gavrilović.

Novinari su od njega tražili i objašnjenje koliko su njegovi igrači iscrpljeni duelima u regionalnom takmičenju posle evroligaških mečeva.

"Evroliga se igra četvrtkom i petkom, a ove nedelje smo imali i dupli program. Ne samo što nam oduzima energiju, već imamo više vremena da se spremimo za nju nego za mečeve ABA lige. Voleo bih da je obrnuto. Igrači se potroše, teško je da se vrate u optimalno stanje. A ABA liga nas vodi u Evroligu i zato ima ogromnu važnost", smatra strateg "crveno-belih".
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

NIJE LAKO IGRATI U OVOM RITMU: Gavrilović ISKREN posle pobede nad Cibonom

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Nov.2019

Trijumf crveno-belih u ABA ligi...Košarkaši Crvene zvezde savladali su ekipu Cibone u okviru petog kola regularnog dela ABA lige. Trener crveno-belih Andrija Gavrilović, rekao je posle meča u Zagrebu da je Cibona odličan tim, uporan i borben. Gavrilović je istakao da je njegov tim danas imao velike...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.