Gaudlok verovatno napušta Fener

Izvor: B92, 08.Jun.2015, 21:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gaudlok verovatno napušta Fener

Bek Endru Gaudlok najverovatnije će napustiti Fenerbahče predstojećeg leta.

Amerikanac je stigao prošlog leta u Fener kao veliko pojačanje, ali je razočarao u Istanbulu.

Iako je "Mini mamba" prosečno postizao 17 poena, njegov učinak je bio daleko slabiji od očekivanog, a Fener je posle poraza u polufinalu F4 Evrolige, doživeo debakl u plej-ofu Turske porazom u polufinalu od Pinar Karšijake. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

Taj poraz naterao je Željka Obradovića da planira velike promene tima preko leta, a pored Gaudloka, koji bi mogao da se vrati u NBA ligu, otići će i Luka Žorić.

Najveće pitanje u timu je budućnost Nemanje Bjelice, koji je sjajnim igrama ove sezone (MVP Evrolige) najavio odlazak u NBA, ali Minesota Timbervulvsi navodno nemaju novca u seleri kepu za srpskog preprezentativca.

Kakav tim će Obradović imati za sledeću sezonu umnogome zavisi od glavnog sponzora Ulkera, koji je najvio povlačenje iz kluba, što znači oko 15 miliona evra manje u budžetu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.