Garbahosa najavljuje dogovor sa Evroligom!

Izvor: Piplmetar.rs, 24.Maj.2023, 06:31

Garbahosa najavljuje dogovor sa Evroligom!

FIBA Evropa je izabrala svog novog predsednika, to je proslavljeni španski košarkaš Horhe Garbahosa koji je prethodno obavljao i funkciju predsednika španskog košarkaškog saveza.
Govoreći o svojim planovima za budućnost na novoj funkciji, Garbahosa je kao jedan od prvih ciljeva naveo sklapanje sporazuma sa Evroligom, uz obezbeđivanje dužnog poštovanja prema nacionalnim timovima i domaćim ligama.
“Osnovna tema moje kandidature bila je ‘Bolje je zajedno’. Uspešno >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << smo to primenili u Španiji, a moj cilj je da to jedinstvo ponovimo širom Evrope.

U globalizovanom svetu, saradnja je ključ rasta.
Želim da izgradim mostove sa svim nivoima i pokušam da nađem dogovor sa Evroligom, poručio je Garbahosa.



Opširnije
Izvor: Sportske NET

Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.