Galata bolja od Uniksa

Izvor: Sportske.net, 22.Mar.2017, 21:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Galata bolja od Uniksa

Košarkaši Galatasaraja kasno su se probudili u Evroligi, kako su nakon Olimpijakosa u Pireju, savladali Uniks kod kuće.

Izabranici Engina Atamana bili su bolji od ekipe iz Kazanja u 27. kolu Evrolige, kako su u Istanbulu slavili sa 75-67.

Uniks je dobio prvi kvaratal, ali je onda usledila furiozna četvrtina turskog sastava, koji je Uniksu u drugih 10 minuta dozvolio svega šest poena, a postigao čak 18 više.

Do kraja je Uniks pokušao >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << da stigne deficit od 15 poena, ali su uspeli samo da upristoje razliku.

U pobedničkom sastavu 17 poena Džona Diblera, 12 je dodao Ostin Dej, dok se na 10 zaustavio Aleks Tajus. Vladimir Micov svega tri poena i dva skoka.

Kod Uniksa Kit Lengford 24 poena, 11 je dodao Kvino Kolom.
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pobeda Galate nad Uniksom, "neraspoloženi" Micov

Izvor: B92, 22.Mar.2017

Košarkaši Galatasaraja savladali su kod kuće Uniks u meču 27. kola Evrolige – 75:67...Gostujući sastav vodio je tokom prvog kvartala, ali su drugu deonicu domaćini prelomili u svoju korist dozvoliši protivniku da postigne samo šest poena...Do samog kraja, Uniks je uspeo da se približi turskom...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.