GOTOVO JE: Amerikanac sledeće godine OPET u Evroligi

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Maj.2020, 18:47

GOTOVO JE: Amerikanac sledeće godine OPET u Evroligi

Krenuli su transferi.

Košarke neće biti mnogo do kraja ove sezone, ali transferi su krenuli. "Sportando" piše da je Armani odlučio da na poziciji četvorke dovede Derika Vilijamsa (29, 203 cm) iz turskog Fenerbahčea.

To znači da će i Vilijams i sledeće godine igrati Evroligu i to je još jedna potvrda da je očajno stanje u uz Efes najboljem timu Turske.

Derrick Williams is Olimpia Milano >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << main target at PF position.

AX Armani Exchange is working to acquire Williams since February, I am told.

Last summer the former NBA forward was close to joining Milano before Fenerbahce broke into negotiations and signed him.

— Emiliano Carchia (@Carchia) May 29, 2020

Armani ga je hteo još letos, međutim konkretniji je bio tim Željka Obradovića, ali posle spekulacija o kašnjenju plata u Istanbulu - možda poželi da promeni sredinu.

Vilijams je bio drugi pik na draftu 2011. godine, kada ga je uzela Minesota, međutim nije uspeo da opravda očekivanja. Igrao je još za Sakramento, Njujork, Majami, Klivlend i L.A. Lejkerse, dok je kratko nastupao i u Kini pre dolaska u Evropu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.