GOSPODIN NIKOLA MIROTIĆ: Još jednom je košarkaš Barselone pokazao da je pravi sportista

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Apr.2023, 12:01

GOSPODIN NIKOLA MIROTIĆ: Još jednom je košarkaš Barselone pokazao da je pravi sportista

Neponovljiv čovek.

Košarkaš Efesa Šejn Larkin postavio je zanimljivo pitanje povodom kazni koje je Evroliga podelila Realu i Partizanu.

- Samo pitam. Ako Partizan pobedi u trećoj utakmici i prođe na Fajnal-for – da li će Panter moći da igra u polufinalu? Ili će i dalje biti suspendovan za tu utakmicu? Mislim da bi trebalo da igra ukoliko >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << prođu, a da kaznu odsluži na početku naredne regularne sezone. To je samo moje mišljenje - napisao je Šejn Larkin.

Nik Kalates je prokomentarisao i kazao da je saglasan, baš kao i Nikola Mirotić.

- Saglasan sam 100 odsto sa Larkinom - napisao je Mirotić.

Partizan, ukoliko prođe Real Madrid, u polufinalu Fajnal-fora najverovatnije će igrati upravo sa Barselonom, koja vodi sa 2:0 u seriji protiv Žalgirisa.

Nikola Mirotic and Nick Calathes agree with Larkin's opinion on Punter's suspension ✊️#EuroLeague pic.twitter.com/RV9xN3CwUD

— BasketNews (@BasketNews_com) April 29, 2023

Zbog toga je potez Mirotića velik, jer svojem timu otežava ulazak u finalu, ali želi da igra protiv najjačeg Partizana i da ne bude dileme ko je bolji.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.