Finalisti ABA lige idu u Evroligu

Izvor: Studio B, 11.Apr.2015, 18:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Finalisti ABA lige idu u Evroligu

Predstavnik za odnose s javnošću košarkaške Evrolige Dijego Fernandes demantovao je medijske napise da će regionalna Jadranska liga u narednoj sezoni imati samo jednog predstavnika u elitnom klupskom takmičenju.

Ništa se nije promenilo u vezi sa brojem učesnika iz ABA lige u Evroligi. U sezoni 2015/16 ABA liga će i dalje imati dva predstavnika, >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << rekao je Fernandes, prenosi ljubljansko Delo. 

On je potvrdio da odnosi Međunarodne košarkaške federacije (FIBA) i Uleba nisu najbolji, ali je dodao da se nada da će te dve organizacije pronaći najbolja rešenja za košarku

Istina je da je bilo nesuglasica vezanih za kalendar takmičenja, odnosno za određivanje termina odigravanja reprezentativnig kvalifikacionih utakmica i načina na koji bi košarkaši trebalo da ispunjavaju te obaveze. Verujem, ipak, da ćemo naći najbolje rešenje, rekao je Fernandez.

Nastavak na Studio B...






Povezane vesti

Finalisti Aba lige idu u Evroligu

Izvor: Akter, 11.Apr.2015

Predstavnik za odnose s javnošću košarkaške Evrolige Dijego Fernandes demantovao je danas medijske napise da će regionalna Jadranska liga u narednoj sezoni imati samo jednog predstavnika u elitnom klupskom takmičenju...Ništa se nije promenilo u vezi sa brojem učesnika iz ABA lige u Evroligi....

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.