Izvor: DANuBeogradu.rs, 10.Nov.2017, 12:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Final Four 2018: Beograd centar košarkaškog sveta

Finalni turnir Evrolige – Final Four 2018 – biće održan u Beogradu, u Štark areni od 18. do 20. maja 2018. godine. Gradonačelnik Siniša Mali istakao je da će Beograd za vreme održavanja takmičenja Final Four 2018 biti centar evropske, ali i svetske košarke i podsetio da će to biti najveća sportska manifestacija u našem … The post Final Four 2018: Beograd centar košarkaškog sveta appeared first on Dan u Beogradu.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na DANuBeogradu.rs...






Povezane vesti

SINIŠA MALI NAJAVIO: Beograd centar košarkaškog sveta, Arena će bit još GRANDIOZNIJA

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Nov.2017

Naš glavni grad spremno će da dočeka finalni turnir Evrolige...U Starom dvoru je održana druga sednica Organizacionog odbora završnog klupskog košarkaškog turnira Evrolige Fajnal-for 2018, kojom je predsedavao gradonačelnik Beograda Siniša Mali. Sednici su prisustvovali i predsednik Skupštine...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DANuBeogradu.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DANuBeogradu.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.