Fernebahče ponudio Željku Obradoviću 1.65 miliona evra

Izvor: B92, 10.Apr.2020, 12:06

Fernebahče ponudio Željku Obradoviću 1.65 miliona evra

Čelnici Fenerbahčea žele da zadrže srpskog stručnjaka, Želimira Obradovića.

Željko Obradović je Fenerbahčeu doneo prvu Evroligu u istoriji kluba i zvanično je najtrofejniji trener u Evropi.

U poslednje vreme se šuškalo kako bi Obradović mogao da napusti Istanbul, a da na njegovo mesto dođe Šarunas Jasikevičijus.

Kako prenose truski mediji, Fenerbahče želi svim silama da zadrži >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Željka Obradovića i ponudili su mu novi ugovor po kom bi srpski stručnjak zarađivao 1,65 miliona evra godišnje.

Obradoviću aktuelni ugovor ističe ovoga leta i u Istanbulu se nadaju da će prihvatiti ovu bogatu ponudu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Stigla nova ponuda, čeka se odgovor Obradovića!

Izvor: Sportske.net, 10.Apr.2020

Srbin bi u slučaju pristanka morao da smanji zahteve...Sudbina Željka Obradovića na klupi Fenerbahčea je i dalje neizvesna...Srbin je već nekoliko puta odbijao ponude da nastavi saradnju sa Turcima, ali sada je stigla još jedna ponuda njegovog kluba...Fener je ponudio Obradoviću ugovor vredan...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.