Fenerbahče: Priče oko Bogdanovića nam ruše harmoniju

Izvor: Sportski Žurnal, 25.Feb.2014, 18:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fenerbahče: Priče oko Bogdanovića nam ruše harmoniju

Vest koja se pojavila u ponedeljak da bi Bogdan Bogdanović mogao da pojača Fenerbahče Ulker izazvala je potres na evropskoj košarkaškoj sceni.
(FOTO: D. Žarković)
Ipak, iz turske ekipe su se oglasili negirajući navode, pre svih sajta „Eurohups“, da će jedan od najboljih igrača Evrolige i uzadnica Partizan NIS–a preći u redove Fenera:
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << /> – Na nekoliko portala, domaćih i stranih, pojavila se vest da će Bogdan Bogdanović preći kod nas. Naš tim je koncentrisan da postigne uspeh u dva takmičenja: turskoj ligi i Evroligi. Najnovija vest ima za cilj da naruši harmoniju u našem timu.
Trener Duško Vujošević je juče potvrdio za „Mondo“ da Bogdanović ima ugovor sa Partizanom do 2016. godine, sa izlaznom klauzulom 2015. i da ga crno–beli neće prodati pre toga.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.