Fener dobio Galatu, odlični Bogdan!

Izvor: Sportske.net, 27.Feb.2016, 23:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fener dobio Galatu, odlični Bogdan!

Ekipa Željka Obradovića je savladala svog velikog rivala u okviru turskog šampionata.

Fenerbahče je poražen u poslednjem kolu Evrolige, ali je danas vraćen na pobednički kolosek.

Izabranici Željka Obradovića danas su savladali Galatasaraj sa 77:68 u okviru 19. kola turskog šampionata čime su im se revanširali za onaj poraz na startu sezone.

Ekpe Judo najbolji u Feneru sa 15 poena, Bogdan >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Bogdanović je imao 10 poena, 7 asistencija i 4 skoka. Nikola Kalinić je imao 6 poena i 3 skoka.

Na drugoj strani najbolji nekadašnji igrač Partizana, Stefon Lazme, sa 21 poenom, dok je bivši igrač Zvezde, Blejk Šilb, ubacio 14 poena.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

KAKO TO RADE PARTIZANOVCI: Zna se ko je glavni u Istanbulu (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 28.Feb.2016, 11:15

Titula šampiona Turske je posle pobede u derbiju prvenstva nad Galatasarajem sve bliža izabraniciam Željka Obradovića.. . Ekipa Fenerbahčea upisala je 15 pobedu u prvenstvu, ostala na liderskoj poziciji i napravila odličnu uvertiru pred evroligaški duel sa Crvenom zvezdom.. Jan Veseli još jednom...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.