Fener čuva Kalinića, Datomea i Slukasa

Izvor: MozzartSport.com, 20.Jun.2017, 22:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fener čuva Kalinića, Datomea i Slukasa

Novi ugovori biće neka vrsta nagrade za sjajnu sezonu giganta sa Bosfora

Košarkaški šampion Evrope Fenerbahčea odlučan je u nameri da zadrži i osigura ekipu koja je donela najvredniji trofej na Bosfor. A kako navodi portal Eurohups, počeli su pregovori o produžetku saradnje sa Nikolom Kalinićem, Luiđijem Datomeom i Kostasom Slukasom.

Sva trojica imaju ugovore i za sledeću sezonu, ali Fenerbahče želi da se osigura i za period posle toga. Ujedno, to >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << bila i neka vrsta nagrade za igrače koji su u samoj završnici sezone odigrali zaista odlično i pomogli ekipi da osvoji Evroligu i turski šampionat.

Konkretno, Kalinić je na dva meča na Fajnal foru Evrolige u Istanbulu prosečno beležio 14,5 poena, 5,5 skokova i 5,5 asistencija.

Italijan Datome je na završnom turniru imao prosek od 9,5 poena i 3,5 skokova, dok je Slukas beležio šest poena u proseku.

Kalinić je u redove turskog velikana došao u leto 2015. godine iz Crvene zvezde u transferu vredan 1.000.000 evra.

(FOTO: Starsport)
Pogledaj vesti o: Turska

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.