F4 Evrolige prvi put u Litvaniji?

Izvor: B92, 03.Okt.2022, 12:29

F4 Evrolige prvi put u Litvaniji?

Fajnal-for (F4) Evrolige mogao bi prvi put u istoriji da se održati u Kaunasu, spekuliše litvanski košarkaški portal "Basket njuz".

Vest su prvi prenijeli grčki mediji, a do odlaska Đordija Bertomeua s mesta prvog čoveka Evrolige smatralo se da je Istanbul prvi favorit za domaćina završnog turnira.

Međutim, posle dolaska Dejana Bodiroge na čelo EL situacija se promenila, a Kaunas je poznat kao mesto s jednom od najstrastvenijih košarkaških >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << publika u Evropi.

Kako prenosi grčki portal SDNA, stigla je i ideja o održavanju F4 u Dubaiju sledeće tri godine, ali o tome će se tek razgovarati u budućnosti.

Nova sezona Evrolige počinje 6. oktobra, a prvi put će Srbija imati dva predstavnika.

Partizan gostuje Albi, dok Zvezda ide na noge šampionu Anadolu Efesu, a oba meča su na programu u četvrtak.

Nažalost, mečevi će se poklopiti, Zvezdin počinje u 19.30, a Partizanov u 20.00.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Evroliga,   Litvanija,   Košarka

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.