Evroliga u Beogradu – Partizan i Zvezda jure A licencu

Izvor: B92, 07.Feb.2024, 14:27

Evroliga u Beogradu – Partizan i Zvezda jure A licencu

Komisija Evrolige nalazi se u Beogradu, gde vodi razgovore sa "večitim rivalima".

Predsednik Dejan Bodiroga i izvršni direktor Paulijus Motejunas, između ostalog, borave u srpskoj prestonici.

Delegacija Evrolige će obaviti razgovore sa Crvenom zvezdom i Partizanom i po pitanju A licence, naveli su domaći mediji.

Sa čelnicima >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Partizana u sredu, a onda i sutradan sa funkcionerima kluba sa Malog Kalemegdana, saznaje "B92.net".

"U pitanju je redovan sastanak koji će se održati u četvrtak. Tema je tekuće poslovanje", saopštili su iz Partizana za "Sport Klub".

Crveno i crno-beli naravno da su zainteresovani za dobijanje statusa stalnog učesnika Evrolige, a o tome je bilo dosta reči u prethodnom periodu.

Konačna odluka trebalo bi da bude saopštena u narednim mesecima, najkasnije do Fajnal-fora, koji je na programu od 26. do 28. maja u Berlinu.

Podsetimo, A licencu imaju Efes, Barselona, Baskonija, CSKA, Fenerbahče, Makabi, Olimpija, Olimpijakos, Panatinaikos, Real Madrid i Žalgiris.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.