Evroliga, potezi kola: Dupli pas Bjelica- Jović na trećem mestu, brutalni Rendolf neprikosnoven (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 19.Nov.2016, 12:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evroliga, potezi kola: Dupli pas Bjelica- Jović na trećem mestu, brutalni Rendolf neprikosnoven (VIDEO)

Na drugoj poziciji zakucavanje Danstona preko Veselog

U osmom kolu Evrolige bilo je zaista sjajnih poteza, a po navici odabrano je 10 najboljih. Visoko treće mesto zauzeli su Stefan Jović i Milko Bjelica koji su protiv Olimpije Milano odigrali jako dobar dupli pas.

Jović je u kontri odlično zavrnuo loptu do Bjelice koji je kao centar školski trčao kontranapad kroz sredinu i završio >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << napad zakucavanjem.

Na drugom mestu našlo se zakucavanje Brajanta Danstona preko Jana Veselog, a najbolji potez bila je neverovatna blokada Entonija Rendolfa nad Džoijem Dorsijem.

(FOTO: Printskrin)

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

EVROLIGA, TOP 10: ‘Bronza’ za Zvezdin ubitačan tandem, ne može bez magije Tea (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 19.Nov.2016

Sjajna akcija Jovića i Bjelice nalazi se na trećem mestu najboljih 10 poteza osmog kola Evrolige.. . Naravno, prvo mesto je rezervisano za ‘potez godine’ Entonija Rendolfa u ‘El klasiku’ između Reala i Barselone.. Na trećem mestu našli su se Stefan Jović i Milko Bjelica, kada je plej crveno-belih...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.