Evroliga ponovo kaznila Zvezdu

Izvor: B92, 12.Feb.2024, 20:46

Evroliga ponovo kaznila Zvezdu

Košarkaški klub Crvena zvezda kažnjen je sa 30.000 evra zbog nereda u završnici meča protiv Žalgirisa u okviru 26. kola Evrolige.

Navijači crveno-belih su, nezadovoljni sudijskim odlukama, ubacivali predmete na teren, a stradao je i tunel kroz koji su delioci pravde napustili parket.

Sudijski trio, koji su činili Huan Karlos Garsija, Karmelo Paterniko i Đordi Alijaga, nije dosudio gaženje >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << linije Kinana Evansa u prelomnim trenucima meča, odluka za koju je naknadno stigla zvanična potvrda da je bila ispravna.

U trenutku dešavanja to je razgalilo pristalice domaćeg tima u "Beogradskoj areni", usledila je burna reakcija zbog čega je Zvezda ponovo kažnjena. Samo nedelju dana pre toga morala da plati 4.500 evra zbog sličnih dešavanja na meču protiv Barselone.

Crveno-beli imaju pravo da se žale na ovakvu odluku Evrolige u narednih 10 kalendarskih dana.

Zvezda je trenutno treća otpozadi, na 16. mestu kontinentalnog takmičenja sa 10 pobeda posle 26. kola. U narednoj rundi gostuju Bajernu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Košarka,   Crvena Zvezda,   Facebook

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Evroliga ponovo kaznila Zvezdu

Izvor: Nezavisne Novine, 13.Feb.2024, 11:40

Košarkaški klub Crvena zvezda kažnjen je sa 30.000 evra zbog nereda u završnici meča protiv Žalgirisa u okviru 26. kola Evrolige.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.