Evroliga objavljuje raspored utakmica – kad će večiti derbi?

Izvor: B92, 17.Jul.2023, 11:10

Evroliga objavljuje raspored utakmica – kad će večiti derbi?

Kompletan raspored utakmica za sva 34 kola ligaškog dela Evrolige biće objavljen sutra, saopšteno je na sajtu tog takmičenja.

Evroliga je ostala u istom sastavu kao lane, istih 18 klubova će igrati, a i ligaški deo takmičenja je nepromenjen, igraće se 34 kola sa sedam "duplih nedelja".

Ono što najviše zanima ljubitelje košarke u Srbiji je kad će u Evroligi medjusobno igrati Partizan i Crvena zvezda, koji su lane prvi put u istoriji >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ukrstili koplja u najkvalitetnijem klupskom takmičenju, a oba kluba su ostvarila pobede kao gosti.

Nova sezona počeće prvim kolom koje je na programu 5. i 6. oktobra, dok će se ligaški deo završiti 11. i 12. aprila. Novouvedeni plej-in za klubove plasirane od sedmog do 10. mesta igraće se 16. i 19. aprila.

Četvrtfinalne serije počeće 23. i 24. aprila, završiće se najranije 30. aprila ili 1. maja, a najkasnije 8. maja. Fajnal for je zakazan za period od 24. do 26. maja u Berlinu. Titulu brani madridski Real.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Evroliga,   Košarka,   Partizan,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

KADA ĆE SE IGRATI VEČITI DERBI? Evroliga sutra objavljuje kompletan raspored utakmica za sledeću sezonu

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jul.2023

Plej-of počinje 23. i 24. aprila...Kompletan raspored utakmica za sva 34 kola ligaškog dela Evrolige biće objavljen sutra, saopšteno je na sajtu tog takmičenja.  Evroliga je ostala u istom sastavu kao lane, istih 18 klubova će igrati, a i ligaški deo takmičenja je nepromenjen, igraće se 34...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

ISCURELE INFORMACIJE: Poznato kada je na programu evroligaški večiti derbi i protiv koga Zvezda i Partizan startuju u elitnom takmičenju!

Izvor: HotSport.rs, 17.Jul.2023

Zvaničan raspored biće objavljen u utorak! Čelnici Evrolige najavili su da će u utorak (sutra) biti objavljen zvaničan kalendar takmičenja za predstojeću seuonu. Kako saznaje ‘Telesport‘, poznato je protiv koga će Crvena zvezda i Partizan igrati u prvom kolu, kao i kada je na programu prvi...

Nastavak na HotSport.rs...

Partizan protiv Makabija, Zvezda na Asvel na početku sezone u Evroligi

Izvor: NoviMagazin.rs, 18.Jul.2023, 10:27

Košarkaši Partizana počeće novu sezonu u Evroligi utakmicom protiv Makabija u Tel Avivu 5. oktobra, dok će Crvena zvezda istog dana u Beogradu dočekati Asvel, objavljeno je danas na sajtu tog takmičenja.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.