Evroliga i Zvezda najavljuju, budite tu u 18 časova, počinje BILLY GYM! (video)

Izvor: Sportske.net, 07.Apr.2020, 17:33

Evroliga i Zvezda najavljuju, budite tu u 18 časova, počinje ''BILLY GYM''! (video)

Uskoro počinje.

Bek Crvene zvezde Bili Beron u 18 časova na Instagram stranici Evrolige imaće svoj sportsko-zabavni program, pod nazivom ''Billy Gym''.

Kako se navodi na klupskom sajtu Crvene zvezde, ne samo što će Beron držati 'javne treninge' svima koji žele da ostanu u formi tokom izolacije, nego je planirano i ćaskanje sa navijačima, uz goste iznenađenja iz Evrolige.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />
Biće ovo svojevrsni serijal, čiju ćemo prvu epizodu videti večeras od 18 časova.

Sve ovo je deo važne kampanje Evrolige pod nazivom “Euroleague united” u kojoj učestvuju svi klubovi, igrači, treneri, ambasadori Evrolige u danima kada svi mi pogođeni virusom Covid – 19 treba da pokažemo svojevrsno zajedništvo i solidarnost, poručuju iz Zvezde i na kraju dodaju:





''Zato još jednom apelujemo na sve da ostanu kod svojih kuća, budu disciplinovani, drže socijalnu distancu, kako bi se sačuvali od globalne pandemije virusa Covid-19. O košarci i sportu ćemo kada dođu bolja vremena za sve''.

-

-

View this post on Instagram

@billybaron_ je sa nama podelio kako provodi vreme kod kuće 😄 Tako je bilo do sada, a od danas Billy će biti naš domaćin u svojoj garaži, koja postaje teretana. Svakog dana od 18:00 možete pratiti Live trening na profilu @euroleague, ali i postaviti pitanja Biliju, koji će pored treninga ugostiti i mnogobrojne sportiste 🏀🙌🏼 #EuroLeagueUnited #BillyGym #kkcz #WeAreTheTeam #StayHome

A post shared by KK Crvena zvezda mts (@crvenazvezdakk) on Apr 7, 2020 at 7:04am PDT
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.