Izvor: Piplmetar.rs, 11.Maj.2023, 19:30

Evroliga i Real u čudu zbog navijača Partizana!

Košarkaši Partizana nisu uspeli večeras da obezbede plasman na fajnal-for Evrolige, pošto su u Madridu izgubili od Reala sa 94:98 (23:22, 32:17, 21:30, 18:29), u odlučujućoj petoj utakmici četvrtfinala plej-ofa.
Posle dve propuštene meč lopte u Beogradu, crno-beli nisu uspeli da i treći put u ovoj seriji slave u Madridu, pa je španski tim sa konačnih 3:2 u pobedama obezbedio sebi mesto u Kaunasu.
Real je postao prva ekipa koja je uspela da nadoknadi 0:2 u plej-ofu >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << i prođe dalje posle tri uzastopne pobede. Real će u polufinalu fajnal-fora igrati protiv Barselone koja je u četvrtfinalu eliminisala Žalgiris.
Navijači Partizana su i nakon meča ostali u hali kako bi odali počast svojim herojima na parketu, što je naišlo na oduševljenje ne samo navijača Reala koji su to pozdravili aplauzom, već i Evrolige koja je podelila interesantan video.
Do sledećeg viđenja…
.@PartizanBC fans showing support no matter what ⚪️⚫️ pic.twitter.com/74QCZWKM2V
— Turkish Airlines EuroLeague (@EuroLeague) May 10, 2023

Opširnije
Izvor: Sportske NET

Pogledaj vesti o: Evroliga,   Partizan

Nastavak na Piplmetar.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.