Evroliga, Zvezda gost u Tel Avivu

Izvor: RTS, 17.Okt.2019, 10:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evroliga, Zvezda gost u Tel Avivu

Košarkaši Crvene zvezde igraju protiv Makabija meč trećeg kola Evrolige. Utakmica se igra u Tel Avivu sa početkom od 20.15, a kretanje rezultata možete pratiti na našem portalu.
Crveno-beli košarkaši put u Izrael dočekali su posle pobede nad velikim Fenerbahčeaom u >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Štark areni, pa izabranici Milana Tomića sa nesrpljenjem očekuju duel sa Makabijem.

"Ponos Izraela" doževeo je dva poraza u prva dva kola, od Himkija i Reala, dok Zvezda ima polovičan uspeh – poraz u Atini od Panatinaikosa i pobedu nad Fenerom.
Makabija prvi put ove sezone igra pred svojim navijačima u Evroligi, a trener Janis Sferopulos pozvao je navijače da u što većem broju ispune dvoranu i pomognu svojim miljenicima da stigmnu do pre pobede u takmičenju.
S druge strane, trener Crvene zvezde kaže da ekipa ide u Tel Aviv po pobedu. 
Crveno-beli su poraženi u drugom kolu ABA lige, u Beogradu je bolja bila Budućnost, pa i to može biti dodatni motiv Zvezdi da u Tel Avivu zabeleži pozitivan rezultat.
Utakmica u Tel Avivu igra se od 20.15, kretanje rezultata možete pratiti na našem portalu.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zvezda se vratila, pa u produžetku ubedljivo izgubila od Makabija

Izvor: RTS, 17.Okt.2019

Košarkaši Crvene zvezde poraženi su od domaćeg Makabija u Tel Avivu nakon produžetka rezultatom 84:69, u meču trećeg kola Evrolige. Nakon konstantnog "jurenja“ rezultata i sjajne role Dobrića, Beron je imao otvoren šut za pobedu koji nije iskoristio, te je meč otišao u dodatnih pet...

Nastavak na RTS...

Dženkins u klubu 1.000 – MaxBet Sport

Izvor: 011vodič.com, 17.Okt.2019

Bek Crvene zvezde Čarls Dženkins na meču trećeg kola Evrolige protiv Makabija stigao je do 1.000 poena u evro eliti.. Kvota u kladionici MaxBet na pobedu Zenita u Pireju protiv Olimpijakosa je 4.90. Meč se igra u petak od 20.30.. U finišu treće četvrtine, Amerikanac sa srpskim pasošem je...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.