Evroliga: Zeleni slavili u Istanbulu

Izvor: Vesti-online.com, 03.Feb.2017, 20:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evroliga: "Zeleni" slavili u Istanbulu

Posle poraza u Beogradu od Crvene zvezde prošli četvrtak, Panatinaikos se vratio u pobednički ritam trijumfom u Istanulu protiv otpisanog Galatasaraja - 84:79.

Domaćin je vodio, čak i dvocifrenom prednošću, do sredine druge četvrtine, a onda su razigrali Atinjani, pre svega Majk Džejms, i šutevima za tri boda uspeo da preokrene rezultat. U poslednjoj četvrtini, PAO je vodio i 11 poena prednost, domaćin >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << je uspeo malo da zakomplikuje situaciju, ali nije bilo neizvesne završnice.

U pobedničkim timu, najbolji je bio Džejms sa 18 poena, dok su Feldin i Singlton ubacili po 15. Kod tima iz Istanbula, najefikasniji je bio Plajs sa 15 poena, dok su naš Vladimir Micov i Blejk Šilb postigli po 14.
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Evroliga: "Zeleni" slavili u Istanbulu, Real lider

Izvor: Vesti-online.com, 04.Feb.2017, 00:03

Posle poraza u Beogradu od Crvene zvezde prošli četvrtak, Panatinaikos se vratio u pobednički ritam trijumfom u Istanulu protiv otpisanog Galatasaraja - 84:79...Domaćin je vodio, čak i dvocifrenom prednošću, do sredine druge četvrtine, a onda su razigrali Atinjani, pre svega Majk Džejms, i...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.