Evroliga: Teo i armejci uništili Galatu, Srbi srušili Makabi

Izvor: Vesti-online.com, 13.Okt.2016, 21:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evroliga: Teo i "armejci" uništili Galatu, Srbi srušili Makabi

Sprski plej Miloš Teodosić u sjajnoj je formi na početku sezone. Teo je vodio CSKA do trijumfa na vrućem gostovanju Galatasaraju u Istanbulu - 109:84 u prvom kolu Evrolige.

Već posle 20 minuta, "armejci" su vodili sa 12 poena razlike (57:45), a Teodosić je sa četiri trojke razbio odbranu domaćina. U nastavku, domaćin je pripretio u trećoj četvrtini, ali je šampion Evrope serijom 11:2 na startu poslednje deonice stigao do +20 i najavio i ove sezone pohod na krunu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << />
Miloš Teodosić je završio meč sa 20 poena, od toga čak pet trojki, a Srbin je imao i 11 asistencija, za skoro 29 minuta na parketu. Francuz Nando de Kolo je bio najefikasniji sa 22 poena, a Eron Džekson je ubacio 13.

Kod domaćina, kapiten Sinan Guler je dao 16 poena, a Aleks Tajus 15. Naš Vladimir Micov postigao je samo tri poena.

#GameOn Milos being Milos pic.twitter.com/SsS9rdOIWQ

U prvom meču Evrolige u ovoj sezoni, Real je u Madridu slavio protiv Olimpijakosa - 80:65. Naredne nedelje, Galatasaraj dočekuje Crvenu zvezdu.

U drugom meču, Armani je u uzbudljivoj završnici u Milanu slavili protiv Makabija 99:97. Mačvan je postigao 18, a Miroslav Raduljica 15 poena za domaći tim. Najefikasniji kod Italijana bio je Riki Hikmen sa 22. Kod gostiju, najbolji je bio Endru Gaudlok sa 27.
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.