Evroliga: Ruska armija torepodavala Makabi, pukla Barsa!

Izvor: Vesti-online.com, 15.Okt.2015, 21:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evroliga: Ruska "armija" torepodavala Makabi, pukla Barsa!

Ni "d" od derbija. Očekivao se neizvestan duel CSKA i Makabija, ali su "armejci" održali lekciju "ponosu Izraela. Ruski šampion pobedio je 100:69 i ove sezoen nagovestio napad na titulu.

Kapiten reprezentacije Srbije Miloš Teododić bio je odličan, ubacivši 15 poena, uz pet asistencija, za samo 19 minuta porovedenih u igri. Najefikasniji kod domaćina bio je Nando de Kolo sa 17 poena, a toliko je na drugoj strani postigao i Džordan Frimen.

U prvom meču nove sezone >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Evrolige - iznenađenje. Turski šampion Karšijaka, pred 5.000 vatrenih navijača u Izmiru, pobedio je Barselonu 71:62 (18:18, 11:9, 25:11, 17:24). Najveće zvezde Katalonaca: Navaro, Tomić, Satoranski i Abrines nisu imali svoje veče, dok su s druge strane briljirali Amerikaci Kolton Ajverosn sa 16 i Keni Gebrijel sa 12 poena. Kod Barse jedini dvocifreni su bili Džastin Doelman sa 14 i Stratos Peperoglu sa 11 poena.
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Evroliga: Ruska "armija" torpedovala Makabi, pukla Barsa!

Izvor: Vesti-online.com, 15.Okt.2015

Ni "d" od derbija. Očekivao se neizvestan duel CSKA i Makabija na premijeri Evrolige, ali su "armejci" održali lekciju "ponosu Izraela". Ruski šampion pobedio je tim iz Tel Aviva 100:69 (29:20, 15:9, 29:19, 27:21) i ove sezone nagovestio napad na titulu šampiona Evrope...Kapiten reprezentacije Srbije...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.