Evroliga: Partizan sa Vašašom

Izvor: B92, 09.Nov.2008, 14:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evroliga: Partizan sa Vašašom

Vaterpolisti Partizan Rajfajzena igraće u "D" grupi Evrolige, sa mađarskim ekipama Vašašom i Egerom i francuskim Marsejom, određeno je žrebom u Budimpešti.

Takmičenje u Evroligi za Partizan počinje 22. novembra, a u prvom kolu 'crno-beli' dočekuju prvaka Francuske Marsej.

Prvak Srbije ponovo će ove godine konkurisati za titulu prvaka Evrope. Na Banjicu se vratio Vladimir Vujasinović, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << stigao je i reprezentativni golman Slobodan Soro i iskusni Jugoslav Vasović, a izuzev Slovenca Mateja Nastrana, svi igrači iz prošle sezone, koja se za Partizan u Evroligi završila prerano, u četvrtfinalu, ostali su u klubu.

'Crno-beli' će konkurisati za domaćinstvo završnog turnira, a mnogo više o tome moglo bi da bude poznato već ovog vikenda u Budimpešti.

Raspored takmičenja u 'D' grupi Evrolige:

Prvo kolo: Eger – Vašaš, Partizan – Marsej

Drugo kolo: Marsej – Eger, Vašaš – Partizan

Treće kolo: Eger – Partizan, Marsej – Vašaš

Četvrto kolo: Partizan - Vašaš, Eger - Marsej

Peto kolo: Vašaš - Marsej, Partizan - Eger

Šesto kolo: Eger - Vašaš, Marsej - Partizan

Sastavi ostalih grupa - "A" grupa: Pro reko, Šturm, Jug i Spartak, "B": Mladost, Barseloneta, Jadran i Budvanska rivijera, "C": Olimpijakos, Primorac, Šibenik i Breša.

Sa druge strane, u Trofeju LEN, u osmini finala, Beograd će u prvom meču biti domaćin ruskom Sintezu, za koji igra Dejan Savić, dok će Vojvodina biti gost Hiosa. Prvi mečevi u Trofeju Len igraće se od 19. do 23. novembra, dok su revanši na programu 13. i 14. decembra.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.