Evroliga: Može li Željko Obradović ponovo da pokaže svoju magiju?

Izvor: B92, 25.Apr.2023, 18:14

Evroliga: Može li Željko Obradović ponovo da pokaže svoju magiju?

Košarkaši Parizana i Real Madirda večeras od 20.45 sati igraju prvi meč četvrfinala plej-ofa Evrolige.

Real je bio treći u regularnom delu sezone Evrolige sa 23 pobede uz 11 poraza, dok su crno-beli završili na šestom mestu.

Okršaj dva tima Evrolige je najavila kao susdar titana evropske košarke - jednog koji se posle 13 godina vratio >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u elitno takmičenje na čelu sa najtrofejnim trenerom u istorji i drugog koji će pokušati da osvoji 11. titulu pod vođstvom Ćus Matea.

"Ovaj klub osećam duboko u sebi, srećan sam što sada imam ovo iskustvo. Pritsiak je samo taj da date sve ono što je u vama. Naš cilje je bio da idemo od utakmice do utakmice, ali i da potuštujemo sebe i naše navijače", rekao je Obradović za sajt Evrolige.

Ćus Mateo "kraljevski klub" u četvrfinalu predvodi prvi put kao prvi trener.

"Ovom klubu pripadam jako dugo i ovo mi nije iznenađenje. Znam šta to znači, ali nije isto kada si prvi trener a ne asistent. Radili smo na način kojji je dao rezultat i uradili smo sve da Real ne izgubi ono što mu je svojstveno - a to je da se bori do kraja", rekao je Mateo.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.