Evroliga: Lengford sam pobedio Bamberg

Izvor: Vesti-online.com, 12.Jan.2017, 19:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evroliga: Lengford sam pobedio Bamberg

U prvom meču 17. kola Evrolige, Uniks je u Kzaanju pobedio Bamberg - 63:58.

Američki plej Kit Lengford odigrao je simultanku sa nemačkim šampionom, koji je prekinuo seriju od tri trijumfa. On je postigao čak 29 poena, skoro polovina od ukupnog broja poena domaćina. Dvocifren je bio još samo Vilijams sa 13 poena. Kod gostiju, najbolji su bili Strelnekis sa 13 i Miler sa 12 poena.

Bamberg je sredinom treće četvrtine imao prednost od 12 poena razlike - 42:30, ali je onda na scenu stupio Lengford i doneo svom timu sedmu pobedu u evro eliti.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Evroliga: Lengford sam pobedio Bamberg, Darušafaka slomila Baskijce

Izvor: Vesti-online.com, 12.Jan.2017

U prvom meču 17. kola Evrolige, Uniks je u Kzaanju pobedio Bamberg - 63:58...Američki plej Kit Lengford odigrao je simultanku sa nemačkim šampionom, koji je prekinuo seriju od tri trijumfa. On je postigao čak 27 poena, skoro polovinu od ukupnog broja poena domaćina. Dvocifren je bio još samo...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.