Evroliga: Kako vam se čini tandem Teodosić – Nejpir?

Izvor: B92, 16.Jul.2023, 12:51

Evroliga: Kako vam se čini tandem Teodosić – Nejpir?

Administratori Evrolige su brže bolje na društvene mreže "okačili" fotografiju Miloša Teodosića i Šabaza Nejpira, dvojice novih igrača Crvene zvezde.

Navijači Zvezde u ovom trenutku su u stanju blage euforije pošto će od naredne sezone u timu za koji navijaju imati dvojicu košarkaških mađioničara na poziciji plejmejkera - Miloša Teodosića i Šabaza Nejpira.

Izlišno je trošiti reči >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << o kakvim se igračima radi, a prepoznali su i u Evroligi atrakciju u najavi sa ovom dvojicom košarkaša pa je tako na društvenim mrežama elitnog takmičenja "osvanula" fotografija ove dvojice - i pitanje:

"Kako vam se sviđa ovaj tandem?", pita Evroliga na Tviter mreži.

Na papiru, Zvezda je sa Teom i Nejpirom dobila savrešene zamene za Kampaca i Vildosu, a vreme će pokazati i koliko će tandem novalija doneti ekipi na samom terenu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.