Evroliga: Gudurić nosio Fener do pobede

Izvor: Vesti-online.com, 05.Jan.2018, 22:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evroliga: Gudurić nosio Fener do pobede

Nekadašnji košarkaš Crvene zvezde Marko Gudurić kako sezona odmiče sve je bolji u timu Fenerbahečea, koji je teže nego što se očkivalo slaviio na svom terenu protiv Baskonije - 79:74.

Srpski reprezentativac je bio najbolji akter meča sa 18 poena uz tri skoka i asistenciju, a pratili su ga Bred Vonamejker sa 16 i Džejson Tompson sa dabl-dabl učinkom 12 uz 10 skokova.

Najefikasniji u timu >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Baskonije bio je Tornike Šengelija sa 15 poena, 11 je postigao Johanes Vojtman, a po 10 su ubacili Janis Tima i Met Džening.

Tokom većeg dela meča viđen je neizvestan duel, ali su domaći u finišu uspeli da slome otpor Baskijaca.

Meč će nažalost da se pamti po užasnoj povredi Džejmsa Nanelija, beka šampiona Evrope.
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Evroliga: Gudurić nosio Fener do pobede, Šved rasturio Bamberg

Izvor: Vesti-online.com, 05.Jan.2018

Nekadašnji košarkaš Crvene zvezde Marko Gudurić kako sezona odmiče sve je bolji u timu Fenerbahečea, koji je teže nego što se očkivalo slaviio na svom terenu protiv Baskonije - 79:74...Srpski reprezentativac je bio najbolji akter meča sa 18 poena uz tri skoka i asistenciju, a pratili su ga...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.