Izvor: Piplmetar.rs, 19.Maj.2023, 07:30

Evo gde možete da gledate TV prenos Fajnal fora Evrolige između Olimpijakos

Tim Saše Obradovića protiv lidera regularnog dela Evrolige

foto: MN Press


Evroliga je stigla do završnog čina, pa će u Kaunasu na Fajnal foru koplja ukrstiti četiri ekipe koje su i u regularnom delu sezone bile na prva četiri mesta.
Fajnal For će otvoriti duel Olimpijakosa i Monaka od 17.00, a TV prenos >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << meča je na Sport klubu 1, a takođe ga možete pratiti i na Telegrafu u blogu uživo.
Monako predvodi Saša Obradović, ali mu sigurno neće biti lako protiv Olimpijakosa, koji je bio lider regularnog dela sezone i koji je možda i glavni favorit za titulu.
Takođe, Olimpijakos će imati i pravi domaći teren, jer će najveći broj grčkih navijača biti u Kaunasu.
(Telegraf.rs)


Video: Saša Obradović pre godinu dana kod Tarabića poželeo želju i ostvarila mu se

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).
Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Sport

Video dana

Opširnije
Izvor: Telegraf.rs

Nastavak na Piplmetar.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Evo gde možete da gledate TV prenos Fajnal fora Evrolige Barselona

Izvor: Piplmetar.rs, 19.Maj.2023

Čeka nas El Klasiko u Kaunasu .. Foto: Javier Borrego / Zuma Press / Profimedia. .. Košarkaši Barselone i Real Madrida odmeriće snage u Kaunasu na Fajnal foru Evrolige u polufinalnom duelu.. Pravi spektakl nas čeka u Litvaniji, gde ćemo gledati El Klasiko u borbi za veliko...

Nastavak na Piplmetar.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.