Efes smanjio na 1-2 protiv Reala

Izvor: Nezavisne Novine, 21.Apr.2015, 23:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Efes smanjio na 1-2 protiv Reala

Košarkaši Anadolu Efesa savladali su na svom parketu Real rezultatom 75:72 i tako smanjili prednost Madriđana na 2-1 u četvrtfinalnoj seriji Evrolige.

Turski klub je šanse za plasmanom na fajnal-for zadržao trojkom Meta Dženinga u posljednjoj sekundi utakmice protiv španskog predstavnika, koji će biti domaćin završnog turnira elitnog takmičenja.

Najefikasniji u pobjedi ekipe Dušana Ivkovića bio je upravo Džening sa 21 poenom, Krstić je dodao 17 poena, >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << uz sedam skokova i jednu asistenciju, dok je Osman ubacio osam poena, uz pet skokova i jedno uspješno dodavanje.

S druge strane, najbolji je bio Rodrigez sa 17 poena, uz četiri skoka i tri asistencije, dva poena manje dodao je Ljulj, uz dva skoka i pet asistencija, dok je Fernandez ubacio 12 koševa.

Četvrta utakmica između Anadolu Efes i Reala na rasporedu je 23. aprila.

U ranije odigranom meču, Olimpijakos je u Pireju savladao Barselonu sa 73:71 i poveo sa 2:1 u četvrtfinalnoj seriji, prenosi RTRS.
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jug bez šansi za opstanak

Izvor: OkRadio.rs, 22.Apr.2015, 07:06

Vranje - KK Jug je posle poraza od ekipe Mladost Vesna u Beloj Palanci sa 72:64, kolo pre kraja šampionata u prvoj Regionalnoj ligi Istok ostao bez teoretskih šansi za opstanak. Košarkaši Vranja će od jeseni nastupati u Drugoj regionalnoj ligi Istok. Kako prenosi Sportski savez grada poraz...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.