Efes ispisao istoriju plej-ofa Evrolige

Izvor: B92, 23.Apr.2021, 21:32

Efes ispisao istoriju plej-ofa Evrolige

Košarkaši Anadolu Efesa dominantni su u četvrtfinalnoj seriji Evrolige protiv Real Madrida u kojoj su ispisali istoriju plej-ofa tog takmičenja.

Naime, posle dve utakmice vode sa 2:0, a razlika sa kojom su slavili u dva susreta u Istanbulu je najveća do sada – 50.

U prvom meču bilo je 90:63, a u drugom 91:68, čime je prebačen dosadašnji rekord koji je držao CSKA.

Moskovljani su 2015. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << godine sa ukupnih 47 poena razlike u prva dva meča bili bolji od Panatinaikosa.

Isto tako, ni Real nikada u 21. veku, a odigrao je ukupno 479 utakmica, nije izgubio dve vezane utakmice sa 20 i više razlike.

Vasilije Micić je predvodnik Efesa u ovoj seriji, a posebno sjajan bio je u četvrtak uveče kada je ubacio 23 poena i šutirao trojke 5/5.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Efes ispisao istoriju plej ofa Evrolige

Izvor: Nezavisne Novine, 23.Apr.2021

Košarkaši Anadolu Efesa dominantni su u četvrtfinalnoj seriji Evrolige protiv Real Madrida u kojoj su ispisali istoriju plej ofa tog takmičenja.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.