EVROLIGA: Zvezda deklasirala ekipu Partizana

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Mar.2023, 18:51

EVROLIGA: Zvezda deklasirala ekipu Partizana

Ubedljivi od starta.

Juniori KK Crvena zvezda porazili su vršnjake iz Partizana rezultatom 89:73 u drugom kolu Evroliginog "Next Generation" turnira koji se održava u Beogradu, u hali u Železniku.

Crveno-beli su opravdali ulogu favorita protiv "večitog rivala" i došli do drugog trijumfa u dva dana, pošto su na startu takmičenja savladali i Valensiju.

Već u uvodnih 10 minuta meča Zvezda >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je trasirala svoj put ka pobedi, pošto je prvu deonicu rešila u svoju koris sa 32:16, da bi na poluvremenu imali "plus 22".

U pobedničkom timu, Pavle Mišić je bio najefikasniji sa 15 poena, Lazar Gacić je dodao 14, a Vasilije Dabić i Lazar Gagić po 12.

U poraženom sastavu, Savo Drezgić je bio najbolji sa 17 poena. Crno-belima je ovo bio drugi poraz u grupi u kojoj su još Valensija i ekipa "Next Generation" iz Beograda.

Pogledajte kako izgleda Lorena Gomez, snaja Serhia Ramosa
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.