EVROLIGA: Vasa Micić u Madridu OVERAVA fajnal-for

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Apr.2021, 10:11

EVROLIGA: Vasa Micić u Madridu OVERAVA fajnal-for

Efes u velikoj prednosti

Na redu su treće utakmice plej-ofa Evrolige za odlazak na fajnal-for. Najpre će na teren košarkaši Reala i Efesa.

Turski tim je u velikoj prednosti, jer je na svom terenu prošle nedelje slavio dve više nego ubedljive pobede. Efes je bio brutalan i slavio sa "50 poena razlike." U prvom meču bilo je 91:68, a u drugom 90:67.

Osim ubedljivih trijumfa, Efes je bio dominantan, a Šej Larkin i Vasilije Micić bili su nerešive >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << engme za Madriđane.

Efes je u prva dva meča četvrtfinala Evrolige „oduvao“ Real, i večeras (19.00) u Madridu ima priliku da ekspresno završi posao i plasira se na Fajnal for. Kvota na dvojku je 1,35, dok je kec na Real 3,50. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Real Madrid - Efes.

Real se sigurno neće predati bez borbe, pokušaće na svom terenu, da bar odloži neizbežnu eliminaciju. Efes je u ovom trenutku daleko bolji i čak će na predstojećem fajnal-foru biti glavni kandidat za titulu.

Kraljsvki klub može da se uzda u tradiciju, od poslednjih 11 mečeva u Madridu protiv Efesa slavili su devet puta. Međutim, na poslednja dva meča pobedio je turski šampion.
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.