EVROLIGA TO NE PAMTI: Makabi nije izveo NIJEDNO slobodno bacanje (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 15.Dec.2016, 23:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EVROLIGA TO NE PAMTI: Makabi nije izveo NIJEDNO slobodno bacanje (FOTO)

Meč Crvene zvezde i Makabija ućiće u istoriju Evrolige kao jedinstven meč u kome jedna ekipa nije izvela nijedno slobodno bacanje.

Verovali ili ne, ali Makabi u Beogradu za 40 minuta nije ‘ispalio’ nijedan penal. Da, dobro ste pročitali – NIJEDAN. ‘Ponos Izraela’ je imao ‘nula’ posto realizaciju slobodnih bacanja, ali ne zbog toga što su igrači Makabija promašivali, već što ih protivnici >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << nisu faulirali i slali na liniju penala. Evo i slike koja potvrđuje taj statistički podatak:

To dovoljno govori kakvu je Crvena zvezda igrala odbranu i kako je stigla do najubedljivije pobede ove sezone u Evroligi.
The post EVROLIGA TO NE PAMTI: Makabi nije izveo NIJEDNO slobodno bacanje (FOTO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.