EVROLIGA SUROVA PREMA VEČITIMA: Posle Zvezde kažnjen i Partizan

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Feb.2024, 17:03

EVROLIGA SUROVA PREMA VEČITIMA: Posle Zvezde kažnjen i Partizan

Ne tolerišu takvo ponašanje.

KK Partizan kažnjen je sa sa 3.500 evra zbog ubacivanja predmeta na teren tokom meča Evrolige sa Bajernom u Beogradu

Ranije je Crvena zvezda sankcionisana zbog ubacivanja predmeta na teren tokom meča sa Žalgirisom, a kažnjen je i igrač Panatinaikosa Kendrik Nan.

Evroliga se povodom ovih odluka oglasila saopštenjem.

- Evroliga potvrđuje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sledeće disciplinske mere zbog incidenata koji su se dogodili tokom mečeva 26. kola regularne sezone:

- Partizan je kažnjen sa 3.500 evra zbog ubacivanja predmeta na teren tokom meča sa Bajernom u Beogradu, na osnovu člana 29.2.h Disciplinskog kodeksa Evrolige

- Crvena zvezda je kažnjena sa 30.000 evra zbog ponovljenih incidenata navijača tokom meča sa Žalgirisom, na osnovu člana 29.1.g Disciplinskog kodeksa Evrolige

- Kendrik Nan, igrač Panatinaikosa, kažnjen je sa 2.500 evra zbog ponovljenih izjava u javnosti nakon mečeva 23. i 24. kola Evrologe, na osnovu člana 24.2.c isciplinskog kodeksa Evrolige - navedeno je u saopštenju.
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.