EVROLIGA PORUČILA: Panter i Lesor smeju u Arenu, ali ne i na klupu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Apr.2023, 15:33

EVROLIGA PORUČILA: Panter i Lesor smeju u Arenu, ali ne i na klupu!

Prisustvovaće utakmici protiv Reala.

Suspendovani košarkaši Partizana Kevin Panter i Matijas Lesor moći će da prisustvuju trećoj utakmici plej-ofa protiv Reala uprkos kazni, potvrđeno je za Sport Klub iz Evrolige.

Panter će zbog svoje uloge u tuči na drugom meču Top 8 faze sa Realom propustiti sledeće dve utakmice u elitnom takmičenju, dok Željko Obradović neće moći da računa >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na Lesora u utorak, kada je na programu treći meč serije sa kraljevskom klubu.

Udarni tandem Partizana će smeti da bude u "Štark areni" na sledećem meču, ali će jedino ograničenje biti da neće moći da sede na klupi. Isto će važiti za Pantera na narednoj utakmici koju crno-beli budu igrali, bilo da se serija produži ili se plasiraju već posle tri meča na fajnal for.

Podsetimo, drugi duel između Reala i Partizana prekinut je dva minuta pre kraja kada je došlo do masovne tuče na terenu posle koškanja između Serhija Ljulja i Pantera.

Nije bilo igrača oba tima koji se nije uključio, a najnasilniji je bio Geršon Jabusele, koji je u jednom trenutku rvačkim zahvatom oborio na zemlju Dantea Egzuma. Jabusele je i najoštrije kažnjen – sa pet mečeva suspenzije, Panter će morati da propusti dva meča, a Lesor i Gabrijel Dek po jedan.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.