EVROLIGA OBRISALA OBJAVU O POBEDI PARTIZANA: Ovo može da znači samo jedno

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Apr.2023, 00:58

EVROLIGA OBRISALA OBJAVU O POBEDI PARTIZANA: Ovo može da znači samo jedno

Izgleda da su se Španci žalili...

Košarkaši Partizana pobedili su Real u Madridu rezultatom 95:80 i tako poveli sa 2:0 u četvrtfinalnoj seriji u Evroligi.

Sve što se dešavalo na terenu, ostalo je u senci opšte tuče koja je izbila na minut i 40 sekundi do kraja meča.

Da i nakon pobede Partizana još ništa nije gotovo, govori činjenica da je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Evroliga izbrisala objavu o pobedi Partizana na svim društvenim mrežama.

Prema nezvaničnim informacijama razlozi su ti da se madridski Real žalio na kompletnu situaciju koja je viđena u finišu meča. Naime, ukoliko je još neko bio van terena uz Rudija Fernandeza, „kraljevi“ bi mogli da se nadaju da će utakmica biti registrovana u njihovu korist, pošto su sa druge strane kod Partizana isključeni apsolutno svi igrači.

Teško je da će do toga doći, Real i njegovi igrači će biti žestoko kažnjeni, ali će tražiti i kaznu za Partizan i njegove igrače.

To bi moglo da pokrene novu lavinu komentara, a nema sumnje da će se o onome što smo videli u četvrtak uvek pričati i u narednim danima.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.