EVROLIGA NA MUKAMA: Ceo tim u karantinu zbog korone (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Okt.2020, 12:58

EVROLIGA NA MUKAMA: Ceo tim u karantinu zbog korone (FOTO)

Nova odlaganja u najavi.

Košarkaš Žalgirisa Rokas Jokubaitis testiran je pozitivno na korona virus po povratku iz Francuske. Njegov tim je juče igrao susret protiv Asvela u okviru 6. kola Evrolige, ali Jokubaitis je osetio simptome po dolasku u Francusku, tako da je momentalno izostavljen iz tima.

Bio je u samoizolaciji u hotelu tokom boravka u Lionu, a odvojeno od ekipe se vratio u Kaunas, gde >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je baš kao i ostatak tima testiran na korona virus. Samo njegov test vratio se kao pozitivan.

Rokas Jokubaitis tests positive for Covid19 @bczalgiris @EuroLeague pic.twitter.com/mx01VT2vyn

— Branislav Tabakovic (@BrankoT90) October 31, 2020

On se trenutno oseća dobro i nema temperaturu, saopštio je Žalgiris.

Ostatak tima je u samoizolaciji i nova serija testova koja će biti urađena u narednim danima odlučiće sudbinu meča sa Realom zakazanog za sledeći petak.

Ne ide nikako Partizanu ove sezone, ali poslednjeplasirana Mačva, koja danas (17.00) stiže u Humsku, zaista ne bi smela da bude problem crno-belima. Kvota na Sigurnu pobedu (trijumf bez primljenog gola) crno-belih je 1,70Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Partizan - Mačva.

Naredne dve utakmice Žalgirisa u prvenstvu Litvanije koje su zakazane za nedelju i sledeći utorak su odložene iz ovog razloga. Novi datumi biće naknadno objavljeni.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.