EVROLIGA: Micić skida KRUNU Kralju, Real nije zaboravio DEBAKL iz Istanbula!

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Apr.2021, 09:47

EVROLIGA: Micić skida KRUNU Kralju, Real nije zaboravio DEBAKL iz Istanbula!

Počinje plej-of najelitnijeg klupskog takmičenja.

Da su birali težeg protivnika, u Realu ne bi izabrali. Madriđani će već na startu nokaut faze, igrati protiv jedne od najboljih ekipa u Evroligi, koja im je nanela najubedljiviji poraz tokom ligaškog dela.

Počinje borba za trofej Evrolige - četvrtfinale igra se na tri dobijena meča, a TOP 8 fazu otvaraju Efes i Real Madrid u Istanbulu od 19.00. Kvota >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na Turke je 1,30, a na Kraljevski klub 3,90. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Efes - Real Madrid.

Podsetimo, pretposlednjeg martovskog dana u Madridu, Efes je demolirao Real sa 25 razlike (108:53), nanevši Kraljevićima težak udarac. Teži i od onog koji su doživeli početkom februara od Baskonije, takođe, na svom terenu (64:84).

Nema sumnje da su Micić, Larkin i ekipa veliki favoriti u ovom okršaju, ali ne treba zaboraviti da su Madriđani među klubovima koji su ih savladali, i to u prvom meču u Istanbulu (65:73), posle preokreta u drugom poluvremenu.

Četvrtfinale Evrolige igra se na tri dobijene utakmice, a ukoliko dođe do njega, prednost domaćeg parketa imaće turski tim, zbog boljeg plasmana (3.) u regularnom delu naspram Reala (6.).

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.