EVROLIGA JE POTVRDILA: Kampaco je ZAPALIO Zvezdaše OVIM potezom

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Jul.2023, 21:06

EVROLIGA JE POTVRDILA: Kampaco je ZAPALIO Zvezdaše OVIM potezom

Argentinac je jedan od najboljih asistenata u Evropi.

Dok svi očekuju u kojim će sastavima košarkaški velikani zaigrati u Evroligi naredne sezone, elitno takmičenje je objavilo deset najboljih asistencija u sezoni za nama.

Nije bitno ko ga koga navija, ali svima je jasno da je Fakundo Kampaco kralj dodavanja. Među deset su njegove dve asistencije, ali ono što je bitno je da je na prvom mestu njegov pas ka Hasanu Martinu protiv Baskonije.

Publika >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je u tom trenutku bukvalno "eksplodirala".

Time to see the 🅑🅔🅢🅣 assists from the 2022-23 season🔥

A lot of magic here🪄

'Top Plays of the Season' I @TurkishAirlines pic.twitter.com/Zjw8wLiq6U

— Turkish Airlines EuroLeague (@EuroLeague) July 7, 2023

Jedino još nije jasno gde će Fakundo igrati sledeće sezone. Verovatno u Realu, ali Zvezda je još u trci. Uskoro će se verovatno i ta dilema razrešiti, da li ostaje u Beogradu ili se seli na neko drugo mesto.
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.