Izvor: HotSport.rs, 03.Jan.2015, 21:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EVROLIGA: Gde će Zvezda dočekati Makabi?

Tokom dana se pojavila informacija da će KK Crvena zvezda čak dva od sedam mečeva Top 16 faze Evrolige odigrati u Pioniru umesto u Kombank areni.

Kada je u pitanju meč 5. kola protiv Albe kao razlog za selidbu navedeno je da će tog 29. januara u Areni biti psotavljen led za predstavu „Ledeno doba uživo“, ali suvislog objašnjenja zbog čega bi i >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Makabi gostovao u Pioniru 5. marta nije bilo.
Kako prenosi Mondo ta informacija nije tačna odnosno Crvena zvezda će i „ponos Izraela“ ugostiti u najvećoj dvorani na Balkanu odnosno samo će četa Saše Obradovića gostovati u Pioniru. Ova vest je portalu potvrđena iz kluba sa Malog Kalemegdana.
Do tada čekamo da se klub zvanično izjasni povodom meča protiv Makabija koji je na programu 5. marta u Beogradu.
hotsport.rs

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.