Izvor: HotSport.rs, 25.Apr.2017, 21:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EVROLIGA: Fener razneo PAO u Istanbulu, Željkova mašina prvi učesnik ‘fajnal fora’ (VIDEO)

Fenerbahče je prvi obezbedio plasman na završni turnir Evrolige pošto je trijumfom nad Panatinaikosom i u Istanbulu rezultatom počistio Atinjane sa 3:0.

Posle dve pobede u OAKA areni u Atini, Fenerbahče je trijumfovao i u trećem meču na svom terenu rezultatom 79:61 i tako ‘pometlao’ Panatinaikos iz četvrtfinalne serije Evrolige.
‘Zeleni’ su se držali do prvog poluvremena, kada je bilo 37:30 za ‘kanarince’, ali je već od početka treće deonice >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << domaći tim stekao dvocifrenu razliku i kasnije do kraja meča stigao i do 22 poena viška.
Na kraju ‘plus 18’ za uverljiv trijumf i plasman na ‘fajnal-for’, koji će se takođe igrati u glavnom gradu Turske.
Za igrača utakmice proglašen je Ekpe Judo, koji je imao 10 poena, ali i 10 skokova, dok je najefikasniji u ekipi Fenera bio Bobi Dikson sa 13, a Džejms Naneli je ubacio 12 koševa.
Na drugoj strani, Kej Si Rivers je imao 16 i bio je najefikasniji pojedinac meča, a Kris Singlton je imao 12 poena.
.@JanVesely24 with the huge rejection ➡️ NOT IN MY HOUSE!#7DAYSMagicMoment #FNBPAO pic.twitter.com/UiUrxmvtuf
— EuroLeague (@EuroLeague) April 25, 2017

The post EVROLIGA: Fener razneo PAO u Istanbulu, Željkova mašina prvi učesnik ‘fajnal fora’ (VIDEO) appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Fenerbahče prvi rezervisao kartu za Fajnal-for

Izvor: B92, 25.Apr.2017

Ekipa Fenerbahčea prva je obezbedila plasman na završni turnir u Istanbulu, savladavši sa 3:0 u seriji Panatinaikos...Izabranici Željka Obradovića u trećoj utakmici plej-ofa pobedili su u "Ulker" areni “Zelene“ iz Atine sa 79:61...Fenerbahče se tako treći godinu zaredom plasirao na fajnal-for,...

Nastavak na B92...

Obradović je doktor košarke: Fener “počistio” PAO i prvi se plasirao na fajnal-for Evrolige!

Izvor: Telegraf.rs, 25.Apr.2017

Kad je najvažnije, tu mu nema ravnog: Željko Obradović je na superioran način odveo Fenerbahče na završni turnir Evrolige drugu godinu zaredom!..Pobedom nad Panatinaikosem sa 3:0 u seriji!..Aktuelni vicešampion Evrope je i u trećoj utakmici četvrtfinalne serije savladao bivši klub, još sigurnije...

Nastavak na Telegraf.rs...

CSKA maksimalan, Teo uz Bogdana i Kalinića na F4

Izvor: B92, 25.Apr.2017

Moskvoski CSKA drugi je učesnik Fajnal-fora Evrolige, pošto su u trećoj utakmici savladali Baskoniju 90:88, i tako sa 3:0 prošli na završni turnir u Istanbulu...Ekipa Dimitrisa Itudisa dominira Evroligom proteklom decenijom, a to govori činjenica da su se sedmi put zaredom plasirali među četiri...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.