Izvor: HotSport.rs, 05.Apr.2017, 22:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EVROKUP: Nedović heroj Malage, povređen odveo Unikahu u Evroligu (VIDEO)

Srpski igrač nije imao najbolji učinak, ali je u bitnim momentima odličnim potezima prelomio meč.

Iako se u Evroligi još uvek igra početna faza, imamo šampiona Evrokupa – Unikahu.
I to na kakav način je tim iz Malage došao do pobede, velikim preokretom u poslednjem kvartalu. Valensija je vodila tokom celog meča, u trećem kvartalu je dodatno povećala razliku i bila veoma blizu trijumfa.
Onda je došlo završnih 10 minuta u kojima su momci Đoana >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Plaze ‘zatvorili reket’ i dopustili samo četiri poena Valensiji. Pritom su na drugoj strani uspeli da nadoknade zaostatak od 11 poena koji su imali kada su ušli u završnu četvrtinu i dođu do veoma bitnog trofeja koji će im obezbediti igranje u Evroligi sledeće sezone.
Alberto Dijaz je imao 12 poena u Unikahi, pratili su ga Smit sa 10, Bruks i Dijez sa devet, Omić sa osam, a Nemanja Nedović je meč završio sa šest poena, četiri asistencije i dva skoka, iako je odradio samo jedan trening pred današnje finale. Na drugoj strani je bio najbolji Bojan Dubljević sa 16 poena.
(Izvor: YouTube/Alessandro Luigi Maggi)
The post EVROKUP: Nedović heroj Malage, povređen odveo Unikahu u finale (VIDEO) appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.