EL - Žalgiris čuva nadu...

Izvor: Sportske.net, 07.Mar.2019, 22:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EL - Žalgiris čuva nadu...

Teško će prošlosezonski učesnik fajnal-fora do plej-ofa, ali nakon večerašnjeg trijumfa nad Gran Kanarijom može da se kaže da i dalje ima čemu da se nada.

Ubedljivom pobedom nad ekipom Gran Kanarije košarkaši Žalgirisa zadržali su šanse da se plasiraju u plej-of Evrolige.

Žalgiris je na svom terenu deklasirao 'Granku' i slavio rezultatom 98:64 (25:10, 21:17, 31:18, 21:9), pa pet kola pre kraja ima 10 pobeda i 15 poraza.

U domaćem sastavu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << svi igrači su uspeli da se upišu u strelce, a najefikasniji je bio Edgaras Ulanovas sa 18 poena, 4 skoka i 2 asistencije.

Kod gostiju su samo dvojica ostvarila dvocifren učinak. Najefikasniji je bio Markus Erikson sa 13 poena i 2 skoka, a naš Nikola Radičević ubacio je 3 poena i zabeležio 6 asistencija.

U sledećem kolu Žalgiris dočekuje Bajern i to će biti prva od pet odlučujućih utakmica za "zelene" koji se bore za plasman u plej-of.
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Rendolf zablistao na terenu, a zatim i pred kamerom! (video)

Izvor: Sportske.net, 07.Mar.2019

Entoni Rendolf brutalno iskren na poluvremenu derbija sa Fenerom..Derbi susret 25. kola Evrolige igra se večeras u Madridu gde je aktuelni šampion Evrope ugostio Fenerbahče...Predvođen sjajnim Entonijem Rendolfom (15 pts) domaćin je prvo poluvreme rešio u svoju korist rezultatom 52:45...Kako to...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.