EL - Trojka u zadnjoj sekundi za pobedu Armanija!

Izvor: Sportske.net, 02.Nov.2018, 23:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EL - Trojka u zadnjoj sekundi za pobedu Armanija!

Junak je Majk Džejms.

Košarkaši Armanija uspeli su da savladaju Efes sa 81:80, a pravi junak je Majk Džejms koji je postigao trojku u poslednjoj sekundi utakmice.

Bila je ovo 4. pobeda Armanija u pet odigranih mečeva što ih postavlja u gornji dom, dok je Efes doživeo drugi poraz u dosadašnjem delu Evrolige.

Nemanje Nedovića nije bilo danas u sastavu zbog povrede, a Vladimir Micov je po nekom svom običaju bio među najboljima na terenu, postigao >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je 14 poena danas.

Pomenuti Majk Džejms koji je postigao trojku u poslednjoj sekundi za pobedu je postigao 15 poena, ali je imao veliki broj promašenih šuteva, očajan je bio jer je šutirao 4/20 iz igre, ali se sve to zaboravlja jer je postigao odlučujuće poene.

Moerman je bio najbolji u Efesu sa 23 poena, dok je Vasilije Micić pružio dobru partiju, jednu od najboljih svojih u Evroligi, imao je 15 poena, 7 skokova i 4 asistencije.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.