Izvor: HotSport.rs, 29.Jan.2015, 21:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EL TOP 16, F GRUPA: Teo vodio CSKA do pobede nad Nižnjim, posle produžetka (VIDEO)

CSKA je sa 103:95 pobedio Nižnji u petom kolu Top 16 faze Evrolige i to posle produžetka. Ekipa koju sa klupe vodi Dimitris Itudis je ostala jedina neporažena ekipa u Evroligi ove sezone.

Ruski derbi u najelitnijem takmičenju pripao je ekipi koja posle ove pobede ima seriju od 15:0 od početka sezone, 5:0 u Top 16 fazi. CSKA i dalje ne zna za poraz na Starom >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << kontinentu.
Ipak, do pobede nisu došli lako, iako su pet minuta pre kraja imali 10 poena viška. Zahvaljujući Kinziju i Ročestiju, gosti su izborili produžetak, regularni deo završen je rezultatom 88:88.

I u produžetku se igralo koš za koš, dok komandu nad Armejcima nije preuzeo Miloš Teodosić. Teo je meč završio sa 25 poena (7-18), 4 skoka i 5 asistencija. Pomoć je imao u Voronceviču sa 22 poena uz 9 skokova, 15 je dodao Džekson, a 13 De Kolo.
U timu iz Novgoroda najefikasniji su bili Ročesti i  Tompkins sa 22 poena, Kinzi je ubacio 19.
hot
hotsport.rs

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.