EL: Senzacija u Izraelu, Cedevita na kolena bacila prvaka Evrope!

Izvor: Sportal.rs, 06.Nov.2014, 23:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EL: Senzacija u Izraelu, Cedevita na kolena bacila prvaka Evrope!

Košarkaši Cedevite načinili su senzaciju u četvrtom kolu Evrolige! Zagrepčani su u gostima pred 11.060 navijača u "Nokia areni" nadigrali i savladali aktuelnog šampiona Evrope, Makabi sa 83:73 (26:22, 18:18, 24:17, 15:16), u četvrtom kolu grupe B Evrolige.

Zagrepčani su tako u Tel Avivu došli do prvog trijumfa u grupi B, u kojoj moskovski  CSKA i Unikaha imaju maksimalan učinak.

Najefikasniji >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << kod ABA ligaša bili su Roko-Leni Ukić sa 17 poena, uz šest asistencija, dok je Nemanja Gordić dodao 16, uz četiri skoka i tri asistencije. Pratili su ih Fran Pilepić sa 14 poena i pet asistencija, Mario Delaš dodao je 10 poena i devet skokova, a Miro Bilan bio je sa identičnim učinkom, uz osam uhvaćenih lopti.

U Makabiju najbolji je bio Džeremi Pargo sa 24 poena i pet asistencija, Devin Smit postigao je 14 poena, uz sedam skokova, a deset Sofoklis Skorcianitis.

(Foto: MN Press)

Nastavak na Sportal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.