EL: Šarić blistao u Novgorodu, Ivkovićev Efes nije ispustio prednost

Izvor: Sportal.rs, 06.Nov.2014, 20:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EL: Šarić blistao u Novgorodu, Ivkovićev Efes nije ispustio prednost

Košarkaši Anadolu Efesa, kojeg sa klupe predvodi srpski trofejni stručnjak Dušan Ivković, savladali su Nižnji u Novgorodu sa 76:66 (21:15, 21:9, 23:21, 11:21), u četvrtom kolu grupe A Evrolige.

Turski tim je tokom minulog vikenda ostao bez dosadašnjeg kapitena srpske reprezentacije, Nenada Krstića, ali startnog centra i najboljeg strelca ekipe koji je slomio levu podlakticu, u Rusiji je odlično odmenio hrvatski as Dario Šarić.

Odlični reprezentativac >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << Hrvatske predvodio je Efes sa 18 poena, šest skokova, dve asistencije i dve ukradene lopte. Pratio ga je Milko Bjelica sa 14 (2/3 za tri) i četiri skoka. U redovima Nižnjeg najbolji su bili Tejlor Ročesti sa 19 poena i pet asistencija, semen Antonov dodao je 16, uz šest skokova i dve asistencije, a Trej Tompkins 14, uz deset skokova.

Trećim trijumfom u grupi A Efes je napravio džinovski korak ka prolazu u narednu fazu Evrolige.

(Foto: Beta/AP/Miguel Angel Morenatti)

Nastavak na Sportal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Šarić vodio Efes, Žalgiris ne staje

Izvor: B92, 06.Nov.2014

Košarkaši Anadolu Efesa pobedili su Nižnji Novgorod u gostima sa 76:66 u meču A grupe četvrtog kola Evrolige...To je treći trijumf ekipe Dušana Ivkovića, dok ruski tim ostaje na jednom trijumfu...Efes je već na poluvremenu imao 16 poena viška, pa malo opuštanje u poslednjoj deonici nije donelo...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.